Местенцето

Защо Местенцето?

Идеята за Местенцето се роди с много емоция и вдъхновение. Порасна с истинска любов, подкрепа и внимание. И дойде време, когато спокойно можем да ви я представим! Надяваме се да успеем да ви предадем нашите усещания и да ви заразим със силната ни вяра, че всяко дете е гениално и специално…

Защо Местенцето?
Защото за нас децата са специални, не заради техните дефицити и диагнози, а защото са уникални, различни и неповторими...
Защото ние вярваме в потенциала на всяко дете и знаем, че учителят е този, който трябва да посрещне детето на стълбичката на неговото развитие и да му помогне да върви нагоре.
Защото изпитваме истинско удоволствие от работата си и удовлетворение от успеха на всяко дете.
Защото сме сигурни, че всяко дете е индивидуалност, криеща в себе си множество съкровища, които само чакат да бъдат открити.
Защото вярваме, че страхът от грешки и бариерите пред ученето могат да бъдат преодолени и са противоестествени на детската изследователска природа.
Защото помним, че сме били деца и не сме забравили, че чрез игра и забавление се учи весело и неусетно.
Защото се вслушваме в съветите на родителите и децата, радваме се да получаваме обратна връзка и обичаме системно да даваме такава.
Защото знаем, че знанието не е само за възпроизвеждане и знаем как да помогнем на децата да продължават да мислят, творят и създават.
Защото работим, както с дървени кубчета, така и с най-новите интерактивни приложения.
Защото при нас е весело, шарено, вдъхновяващо и спокойно.
Защото истински обичаме децата!