Местенцето

Съботен тренинг за родители

Мили родители, за нас е истинско щастие да ви поканим на съботен тренинг на тема Родителите и децата заедно в детските кризи.

Целта на тренинга е всеки един участник да се запознае с кризите на идентичност в детското развитие и заедно да обсъдим как да преминем през тях по- лесно.

Кога: 14 (събота) ноември, от 15.30 ч. – 17.30 ч.

Къде: В „Местенцето“ (ж.к. Люлин 3, бл. 380, вх. А)

Тренингът ще се води от нашия психолог Светлана Велкова - магистър по клинична и консултативна психология и докторант в СУ "Св. Климент Охридски". Светла има богат опит, включващ индивидуална и групова работа, опит с консултиране на деца и тийнейджъри, на деца и ученици със специални образователни потребности, консултиране на родители.

Поради ограничените места, участието в тренинга изисква предварително записване на email: ela@mestenceto.com или на тел. 0886 003 731 (Красимира Първанова).

„Да си родител е трудно начинание, изпълнено с много въпроси и трудни избори, безкрайни съмнения и колебания, моменти на горчива тъга и заслепяваща радост, на силни разочарования и безусловна обич!“

Ето защо, освен пряката ни работа с децата, продължаваме да организираме двучасови тренинги за родители, в които всеки участник да си отговори на част от хилядите въпроси, които родителството ни поставя всекидневно!

Очакваме Ви!

"Не може да се отглежда дете, без в даден момент да се премине през някакъв симптом. За родителя той често е обезпокоителен, тъй като те не могат ясно да разтълкуват. От своя страна детето по този начин освобождава напрежението, което го мъчи, и прави това по-успешно, когато родителите се притесняват по-малко…” - Франсоаз Долто.