Местенцето

Работилничка за летни украшения

Кога? 25 юни 2016 г. от 17.00 до 19.00

По време на работилничката всяко дете ще изработи украшение по свой вкус и избор; ще разбере повече за историята на накитите и материалите, от които могат да се изработват различни видове бижута; ще направи проект-рисунка на желаното украшение, а след това ще има възможност да го осъществи и заснеме с подкрепата на нашата усмихната и съдействаща доброволка – Мария.

Кой? Мария е слънчева и любопитна. За нас е истинско щастие, че нашата малка общност става все по-голяма и различни търсещи хора се свързват с нас и ни подкрепят. Ето какво казва и Мария за себе си:

“Казвам се Мария и съм завършила Социални дейности в СУ „Св. Климент Охридски“. Живея в горска къщичка на Витоша заедно с моя приятел, три годишния ми син и двете ни кучета. Обичам да създавам с ръцете си всякакви дарове - те винаги са по-специални, защото творческия процес при направата им ми помага да разбера неща, които са неподвластни на логиката… Друга моя страст е фотографията - обичам да снимам града, улиците, хората, светлините привечер,… За мен е истинско удоволствие, че ще имам възможност да споделя част от моя опит и емоция на децата и заедно ще създадем красота, за да е денят ни по-цветен и по-усмихнат…“

Участието в работилничката изисква предварително записване до 24 юни 2016 г.

Може да включите детето си, като се свържете с нас на ел. адрес: ela@mestenceto.com, с лично съобщение във FB страничката ни или на тел. 0899 149 569 (Станимира Христова). Необходимо е да посочите възрастта, името на детето и телефон за връзка.

Благодарим Ви!