Местенцето

Група за родители

Да си родител в днешно време не е лесна задача. Очакванията и предизвикателствата са много. Знаем колко тревога и стрес може да ви коства това и колко много въпроси и казуси възникват. Не е необходимо да вървите по този път сами. Един от начините да се справите с всички тези мисли и преживявания е като говорите за тях в една защитена и свободна за споделяне среда.

С какво може да ви бъде полезна групата за родители?

  • Ще разберете, че не сте сами и че това което ви се случва е нормално, и много родители се справят със сходни на вашите трудности и емоции.
  • В групата ще можете свободно да изразявате мислите и чувствата си, без да бъдете съдени.
  • Ще получите подкрепа и идеи как да се справите с трудните теми и емоции, а също така и полезни информация, която касае вашите казуси.
  • Групата ще бъде водена от квалифициран специалист.

Колко често?

Две съботи в месеца, от 18:00 до 19:30 часа

Къде?

Адрес: ул. Алабин 50А, ет.2, ап. 6

e-mail: mestenceto@mail.bg

Facebook: https://www.facebook.com/mestenceto

Телефон за записване и още информация:

0886 003 731 - Краси; 0898 57 99 88 – Мишето

Групата е отворена, а максималният ѝ капацитет е 6 души.

За водещия на групата:

Марина Попова- психолог и семеен консултант

Казвам се Марина и съм магистър психолог. Завършила съм семейно консултиране в Институт по фамилна терапия-България. Преминала съм обучения за онлайн консултиране, мотивационно интервюиране и Транзакционен анализ – базово ниво.

Имам опит в индивидуално, групово и семейно консултиране. Работата ми е посветена основно на това да подпомагам хората да намират път към себе си и към другите. Подкрепям клиентите си при решаване на житейските им казуси и кризи. Вярвам, че добрите отношения са източник на добро психично здраве и носят удоволетвореност от живота.