Местенцето

Група за развитие на социални и комуникативни умения

Започна записването за новата ни група за развитие на социални и комуникативни умения

Кога? Всяка сряда от 18.30 до 20.00 ч.

Къде? Ул. „Алабин“ 50А

За кого? Групите са подходящи за всички деца на възраст между 4 и 11 години       

Защо? Участието в група е предпоставка за развитие на важни умения, като: работа в екип, говорене пред публика, активно слушане, уважаване на личното мнение и пространство,… Участието в група има различна динамика и детето учи и практикува социалните и комуникативни умения, които развива. По време на груповата ни работа ще обърнем внимание на конкретните потребности на всяко едно дете и ще поставим цели, които заедно да постигнем с методи, съобразени с интересите на детето. За целта е необходима предварителна консултация с нас, за да обсъдим вашите очаквания и притеснения, както и силните страни на детето.

Кой? Щастливи сме, че към екипа ни се присъединяват хора, отдадени на нашата мисия и вярващи, че всяко дете напредва и постига успехи, когато е щастливо, подкрепено и спокойно. В тази група ще разчитаме на Владо и Нели, които се представиха скромно, но истински ни усмихнаха!

„Аз съм Влади и работя като учител по човекът и природата, асистент съм по химия в университета, а освен това съм и планински водач. Учил съм в Германия, Испания, Италия и Шотландия, но най-хубаво ми е у дома в България. Обичам природата, химията, математиката, игрите, а най-много децата. Затова и често ходя в Местенцето - моето място, където да помагам на децата да вярват в мечтите си и да се стремят към тях заедно.“

„Аз съм Нели и безкрайно обичам децата. Училищен психолог съм. Обичам да се смея, да танцувам и да играя с децата. Местенцето е едно от най-любимите ми топли места на света и нямам търпение да се срещаме там всяка седмица.“

Как мога да включа детето си в групата? Като се свържете с нас на ел. адрес: ela@mestenceto.com, с лично съобщение във FB страничката ни или на тел. 0886 003 731 (Красимира Стоицева).

 

Владо, Нели и Лиско